نگران بی مهری مردم شهرم نباشید، آیندگان قدردان واقعی زحمات شما هستند/اسامه قادری

ساخت وبلاگ

پایگاه تحلیلی خبری پاوه پرس؛ میخواهم با زبانی ساده و عامیانه با شهروندان عزیز درددلی کنم، مدتی است که در رسانه های مجازی شهرستان سعی نمودم مطلبی منتشر ننموده و سکوت نمایم اما امروز بر روی سایت پاوه پرس مطلبی را مشاهده نمودم که برایم بسیار سنگین و نگران کننده بود. مطلبی که حاکی از خستگی یکی از فعالان رسانه ای شهرمان از بی مهری های شهروندان بود … بیایید مقداری به عقب بازگردیم به چند سال گذشته و انتخابات شورای شهر پاوه در سال ۹۲  …

در آن سال ما در سایت پینوس جهت ارائه لیست کاندیداهای مورد حمایت شورا سعی نمودیم با اکثریت کاندیداها مصاحبه نماییم و برنامه ها و سوابق شان را مورد بررسی قرار دهیم، در این میان آقایان اسلامی نیا، مهدی عبدی و محمد فاروق یوسفی و چندی دیگر از عزیزان از گزینه های اصلح مورد حمایت ما شدند و واقعا خوشحالیم که در سال ۹۲ انتخابی صحیح انجام دادیم و پشیمان نیستیم از ارائه ی آن لیست …

در مدت این ۴ سال سطح آگاهی مردم شهر پاوه به سبب وجود رسانه های پاوه پرس و سلام پاوه بسیار تغییر نمود و مردم نسبت به مسائل و مشکلات شهری آگاه تر شدند. شروع کار سایت پاوه پرس همراه با آغاز کار شورا بود هنگامی که آقای یوسفی قبل از انتخابات ۹۲ قول داده بودند شورای شهر را برای شهروندان اتاق شیشه ای نموده و در این راستا رسانه ای راه اندازی نمودند که پل ارتباطی میان شورا و مردم شد. در مدت این ۴ سال واقعا بخشی عظیم از وقت خود و خانواده یشان را برای پاوه پرس و افزایش سطح آگاهی مردم صرف نمودند، شاید من این را در یک جمله بگویم اما این حرف را کسانی که در رسانه فعالیت داشته اند بهتر درک می کنند که یک سایت واقعا چقدر از وقت و زندگی آدم را می گیرد… در مدت این چند سال واقعا شاهد تاثیرگذاری سایت و گروه تلگرامی پاوه پرس در سطح شهرستان بودیم ، از مشکلات بیمارستان گرفته تا مباحث جذب گردشگر و …

در این مدت هر مطلب انتقادی ما نسبت به ارگانی که در سایت منتشر شد باعث تهدید و دشمن سازی ارگان مربوطه با پاوه پرس و جناب یوسفی شد یعنی پیگیری مشکلات شهری باعث هجمه های زیادی شد که گاه با شکایت هایی از سایت همراه بود که واقعا ادامه دادن این مسیر را مشکل تر می نمود، اما به پشتوانه اینکه مردم شهر حامی او هستند مسیر را ادامه دادند و مشکلات موجود را تحمل نمودند..

متاسفانه وضعیت شهر پاوه آنچنان تاسف برانگیز است که فعالین فرهنگی و اجتماعی جرات ندارند مطلبی یا مقاله ای انتقادی بنویسند، که سریعا مورد سرزنش و حتی تهدید از طرف ادارات مورد نقد یا اشخاص قرار می گیرند که این خود با روح قانون آزادی رسانه و مطبوعات مغایرت دارد.

آزادی مطبوعات در واقع بخشی از آزادی اطلاعات و به‌عنوان یکی از حقوق بنیادین ملت، از جلوه‌های تمدن یک ملت و بیانگر رشد و بیداری آن است. فراتر از آزادی در تهیه‌ی خبر، انتشار اخبار طبق قوانین موضوعه ، انتقاد آزادانه و صادقانه از نابسامانی‌ها، ناملایمات و آفات گریبان‌گیر جامعه و دولتمردان، از جلوه‌های آزادی مطبوعات محسوب می‌گردد. انتقاد مطبوعاتی ذیل اصل بیست‌وچهارم قانون اساسی با این عبارت که «مطبوعات در بیان مطالب آزادند»، به رسمیت شناخته شده است. نخستین سند قانونی در موضوع انتقاد، اصل هشتم قانون اساسی است. این اصل، انتقاد را در قالب امر به معروف و نهی از منکر، نه تنها جایز، بلکه فراتر از آن به‌عنوان مسئولیت و وظیفه‌ی همگانی برشمرده است.

در انتخابات اخیر شورای اسلامی شهر پاوه بنده خود در پاوه رای دادم و متاسفانه صحنه هایی تاسف بار در شعب اخذ رای دیدم که تعدادی از طرفداران برخی از کاندیداها با قسم دادن های عامیانه، افرادی را که می خواستند بروند رای دهند تحت فشار می گذاشتند برای رای دادن به کاندیدای مورد نظر خود ، که قطعا شهروندان هم شاهد این مسئله بوده اند و امیدوارم دستگاه های نظارتی این موارد را پیگیری نمایند (البته اگر برای بیان این واقعیت مورد شکایت جایی واقع نشوم )

در این انتخابات شاهد بی مهری هایی نسبت به آقای یوسفی بودیم که این بی مهری ناشی از کارنامه ایشان در شورای شهر نبود بلکه ناشی از انتشار مقالات انتقادی و پیگیری مشکلات شهری در سایت پاوه پرس بود که انتظار می رفت مردم شهر اینگونه رفتار ننمایند و به عنوان پشتیبان مدیر پاوه پرس باشند. در انتخابات پیش رو به این نتیجه رسیدیم که رسانه در شهرستان پاوه هنوز فرهنگ سازی نشده است و مردم شهرمان نسبت به رسانه ها دیدگاهی تمجیدی دارند یعنی اگر رسانه تمجید کند مورد حمایت قرار می گیرد و اگر نقد نماید مورد بی مهری واقع می گردد.

انتخابات شورای شهر این دوره پیام های زیادی داشت که لازم است مورد بررسی جامعه شناسان شهری پاوه قرار گیرد چون واقعا وضعیت پاوه جالب نیست و می توان گفت نگران کننده است، شهری با این تعداد تحصیل کرده ، سطح انتظارات از آن بیشتر از روستاها و شهرستان های دور افتاده است، سکوت مردم در قبال حذف رسانه ها و گروه های تلگرامی بسیار تامل برانگیز است، رسانه ها صدای مردم هستند و اگر این صدا ها حذف شوند مشکلات چطور انعکاس یابد؟ متاسفانه ما سایت کومه کال را از دست دادیم … گروه تلگرامی پاوه پرس و سلام پاوه را از دست دادیم ….  و حالا هم به دلیل بی مهری های مردمی داریم سایت پاوه پرس را از دست می دهیم … باید چاره ای اندیشید برای این مشکل … واقعا چاره چیست؟

یکی از دلایل کاهش آراء آقای یوسفی در این دوره انتخابات تنها یک پیام داشت که اگر در پاوه پرس بر روی مشکلات شهری و انتقاد از بی کفایتی برخی مدیران چشم می بست و سکوت می کرد آرای ایشان چند برابر می شد و ما هم آموختیم که مردمان شهرمان هنوز به سطح مطالبه گری مشکلات شهری خود نرسیده اند و اعتراض فعالین مدنی نسبت به مشکلات موجود اشتباه است و هزینه های سنگینی برایشان بدنبال دارد.

باید از فعالان فرهنگی و اجتماعی و روشنفکران شهرستان و عزیزانی که خود را از خواص جامعه بحساب می آورند پرسید که در حمایت از سایت پاوه پرس چکار کردید؟ آیا شما نیز حاضرید دغدغه های خود را از حرف به حوزه عمل ارتقاء دهید و برایش هزینه بپردازید؟ آیا می توانید خلاء سایت پاوه پرس را که شبانه روز چندین نوبت برای افزایش آگاهی و اطلاعات خود از اخبار روز به آن سرمی زدید پر کنید؟ سکوت شما در برابر این اتفاقات آیا خیانت به این شهر و آیندگان نخواهد بود؟ افسوس که اینگونه سرمایه های گرانبهای خود را با دستان خود از بین می بریم و برایش آهی هم نمی کشیم!!!

در پایان میخواهم بگویم که بنده شاهد زحمات شبانه روزی آقای یوسفی بوده ام و به ایشان و سایر اصحاب رسانه پاوه می گویم “نگران بی مهری مردم شهرم نباشید، آیندگان قدردان واقعی زحمات شما هستند، اگرچه ما شاهد تلاش ها و زحمات طاقت فرسای شما بوده و هستیم و ان شاالله در روز آخرت سربلند و پیروز خواهید بود” .

شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان khj بازدید : 207 تاريخ : پنجشنبه 25 خرداد 1396 ساعت: 7:29